about us

Què és
Vi & Companyia?

Vi & Companyia vol apropar els vins catalans als i les joves

Vi&Co sorgeix com a tal a principis de novembre del 2020, després de pensar com podíem donar-li una volta a la manera com els professionals transmetem els nostres coneixements sobre el vi català a les xarxes, ja que pensem que som responsables de quin serà el futur del vi al nostre territori. 

 

Volem trencar amb els estereotips relacionats amb el món del vi, com ara que el vi és per gent gran, avorrida i de classe alta, o que per beure vi has de tenir un alt coneixement. És per això que apostem per un llenguatge més proper i entenedor, que enlloc d’allunyar, apropi a tothom, sobretot a la gent jove. Volem transmetre el bon rotllo que ens dona el vi!

Marta

És una apassionada del vi, i en concret del català. Fascinada pel territori i la cultura vitivinícola, li encanta escoltar i aprendre per poder transmetre millor la cultura del vi a la gent que l’envolta. Abans de ser sommelier treballava com a pastissera, segurament per això és una amant dels vins dolços catalans. Es va graduar com a pastissera a l’EPGB i com a sommelier al CETT.

 

 

Mike

És un amant de la gastronomia i tot el que l’envolta. Partidari d’organitzar totes les idees, vol saber el perquè de les coses per poder-les explicar de la millor manera possible. La seva experiència a la cuina fa que sigui una peça clau a l’hora de pensar els maridatges. Li agrada quan un vi el sorprèn. Graduat com a cuiner i pastisser a l’Escola d’Hostaleria d’Osona i en el postgrau de Gestió de restauració i hostaleria a l’ESHOB.

Shopping Cart