limon

Licor de llimona

Aquesta recepta de licor de llimona és perfecta per prendre durant la sobretaula.
Deixaràs bocabadats a tots els presents! Si segueixes els nostres consells a l’hora d’envasar-lo i etiquetar-lo, et convertiràs en el millor amfitrió.
  • Prep Time 15 Minutes
  • Cook Time 10 Minutes
  • Total Time 25 Minutes

Ingredients

  • la pell de 6 llimones
  • 500 ml d'alcohol alimentari de 95º
  • 500 ml d'aigua
  • 400 g de sucre

Instructions

  1. Treure les pells a les llimones
  2. Posar-les en un recipient juntament amb l'alcohol
  3. Deixar reposar les pells amb l'alcohol durant una setmana
  4. Preparar un almívar amb l'aigua i el sucre
  5. Un cop fred l'almívar barrejar amb l'alcohol i les pells
  6. Colar amb el filtre de café
  7. Envasar i deixar reposar durant dues setmanes

Notes

Si voleu més detalls d'aquesta recepta us deixem un vídeo on expliquem com fer-la. També us deixem un enllaç on podreu trobar unes etiquetes i les ampolles per guardar el licor un cop el tingueu fet.

Podeu comprar aquí 👇🏼👇🏼 les ampolles i unes etiquetes

Vídeo de la recepta

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Recepta de licor de llimona (limoncello)
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)
Shopping Cart